Cemel Ortaokulu

Vizyon: Dünü ve bugünü birleştirerek yarının gelişmesinde ve değişmesinde etkili olacak öğrencilere önderlik etmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaçlarına uygun olarak Atatürk ilke ve İnkılapları doğrultusunda öğrencilere sınıf seviyelerine göre, 5.sınıftan 8. sınıfa kadar, geleceğin iş dünyasının ve küreselleşen toplumunun sağlıklı ve pozitif katılımcıları olmaları için gereken yetenek, bilgi, beceri ve ahlaki değerleri en üst düzeyde öğrencilerine kazandırmakla tanınan; yurt içinde ve dünyada sayılan, model bir okul olmaktır.

Başarılar: Mezun Öğrencilerimiz 2018 - 2019 yılı mezunlarımız : Anadolu Lisesi 3 Anadolu İmam Hatip Lisesi 3 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12 Şarkışla Ahmet Turgay İmamgiller MTAL 6 Şarkışla Anadolu İmam Hatip Lisesi 1 Şarkışla Anadolu Lisesi 3 Şarkışla Şehit Özgür Gencer Kız AİHL 2 Şarkışla Şeyh Edebali MTAL 3 Şarkışla Nene Hatun MTAL 1 Şarkışla Lokman Hekim MTAL 1 Sivas Ahmet Ayık Spor Lisesi 1

Saatler: 08.30-15.30
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: özel olarak öğrenci ve öğretmen servisi yoktur.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 346 577 80 07

WEB - https://cemeloo.meb.k12.tr

Adres - Bahçelievler mah.Okul Cad.No6 Cemel Kasabası Şarkışla/SİVAS

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuz , Şarkışla ilçesine 6 km uzaklıkta bulunan Cemel Beldesinde hizmet vermektedir.

Adres - Bahçelievler mah.Okul Cad.No6 Cemel Kasabası Şarkışla/SİVAS

Ulaşım Beldemize her saat belediye araçları ile ulaşım vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Bahçelievler mah.Okul Cad.No:6 Cemel Beldesi / Şarkışla